Julbilder






Fredag!!

Hej!
Idag har skolan känts kort för att vi gick på en konsert på eftermiddagen så vi fick sluta tidigare. Efter skolan stack petter o jag till bussen och där träffade vi andreas, så för att slippe gå över skogen (från bussen alltså) stack vi hem till andreas och spela en massa gitarr och spela NHL-spel, nais vare ;) sen kunde morfar hämta oss så vi fick sjuts hem, o hemma vare bara att göra sig i ordning för kvällen. Vi hade nämligen filmkväll med klassen. Det var asmysigt och vi såg John Tucker must die och What happens in Vegas, två roliga komedier, sen innan alla skulle hem så "lekte" vi älskade älskling eller vad det nu heter, det pinsammaste jag gjort xD menmen, det blev en lyckad kväll i alla fall och imornn är schemat fullspäckat!! Hare bäst alla!!
//E

Veckan

Tjena alla som läser ;) Har inte skrivit något på ap-länge så nu blir det några rader.
Veckan har varit hyfsat slapp med 2 studiedagar men vi hade ett prov på fredagen, fast det var lätt :) TOKBRA! på studiedagarna var jag hemma och softade, asroligt även om det inte låter så. Sen var jag även i stan, på spelning och för att köpa ett spel. I fredags var vi i Sturefors på kvällen och träffa lite folk, sen drog vi på lördagen till krokek för ett efterlängtat eftersäsongläger, det var jättenais faktiskt! Många hårda träningar;/ sen på kvällen ringde vi runt till en massa folk och en kompis härmade KARSTEN TOREBJER från morgonsoffan när vi ringde till bl. a maria rydin xD sen var han även jättebra på att härma eva tyrén (mattanten i toppform). sen andra dagen på lägret vare en träning på förmiddan, sen gick vi till konsum och där köpte jag lösgodis för 76 öre ;D sen prisutdelning för o-ligan, sen åka hem, eller rättare sagt till min farmor som fyller år, Hare Kämpekul!
//E

kommentera med ditt namn

Tja! Skulle va kul att veta vilka som läser min blogg! Så du som läser nu,kommentera gärna med ditt namn om du orkar;) 
//E

Agent 007:)

TJA!
igår så var vi på den nya bond-filmen - quantum of solace. den var  asbra! rekommenderar den starkt!
chiao
//einar



Safaribilder från Sydafrika!

Tjenare alla!
Idag har jag satt upp en massa julbelysning i trädgården, men jag ska inte tända den förrän om två veckor;P
Om bara några timmar kommer pappa hem från sydafrika! längar asmycket! och imornn ska vi gå och se den nya Bond-filmen som försenad farsdagspresent;) Hare bra alla!
//E




här kommer några safaribilder från sydafrika:



Petter (inte jag)

Här är en bild på mig;)





skolfoton



Fick skolfotona idag ;) skolkatalogen kom i samma veva, kul! På bilden ser ni gamla fotot från sjuan till vänster och det nya till höger ;)

tjA!

Hej! har tävlat i helgen och det gick bra! vi kom tvåa! sen träffa jag en massa kul folk också;)

Läste en jättebra text som en på min skola skrev o la ut på bilddagboken. Passa på och läs!

Jag har tänkt på en sak. Vad är det för sjukt och ytligt samhälle vi lever i egentligen? Man måste vara snygg och följa modet för att vara "inne". Man måste vara smart för att inte klassas som "bimbo" eller "blond". Man får inte plugga för mycket eller vara för engagerad i skolan för då klassas man som "pluggis" eller "tönt". Om det är en kille som ser feminin ut eller t.ex. jobbar som frisör måste ju han vara bög. Om en person lyssnar på en speciell musik, klassas den personen efter vilken musikstil den gillar. Och jag säger inte själv att jag inte är lika ytlig, jag säger bara att man ska tänka efter och titta på VEM personen är inuti isället för att döma den direkt. Annars blir alla instoppade i olika fack. Jag vill att alla (inklusive mig själv) ska försöka att inte döma folk, och inte heller jämföra sig med andra och tänka: "hon/han är mycket snyggare än mig, hon/han har mycket snyggare kropp/hår/mm". Försök att inte vara så ytlig, döm inte folk hur de ser ut, tänk istället på hur de beter sig och om de är snälla mot omvärlden.

Puss på er alla <33

Av Ellen Schmeling 2008

snor,

Halloj! fredag idag och jag e hemma för att jag inte mår bra, har vart förkyld hela veckan och jag måste verkligen bli av med den till helgen.

TVÅ VIKTIGA SAKER DENNA HELG:

- inspelning i S:T Larskyrkan med kvartetten (ska va med i TV på julafton [:)

- Novembersprinten på söndag, ska springa i LOK:s förstalag (en jättelätt sträcka men ändå xd)

Amazing Human Beatbox



Den här videon har Markus, Oliver, Didrik och Oskar gjort! Snacka om en lyckad video ;) bra redigerad är den också :D
GRATTIS GRABBAR!

Måndag och lite bilder från Resan

Jaha,
så var man tillbaka i Sverige igen och det är ju verkligen stjärtkallt "/ vi har snö överallt hemma och det är minusgrader... sen är ju lovet slut med ;(

Sydafrika var den bästa  resan jag nånsin gjort, och jag kommer aldrig att glömma den. eftersom pappa är kvar och jobbar så har inte alla bilder fått plats på de usb.minne vi hade med oss så jag kan bara visa en del bilder just nu och de är från slutet på resan när vi var i Johannesburg

   
Framme i Centurion, vi hade en riktig slappardag med shopping,                          
sol & bad och milkshake ;) Centurion är staden där vårat hotell låg
och det är också en förort till Pretoria som är Sydafrikas huvudstad.

    
  

Gold Reef City, en nöjespark i Johannesburg där det fanns en guldgruva som vi var nere i. Åkattraktionerna var jätteroliga, speciellt anaconda (den oranga berg-och dalbanan på bilden längst till vänster ovan)

RSS 2.0