mandag kvall

Hej!
Vi ar nu tillbaka fran restaurangen, jag at blackfisk och det var gott men segt att ata. Det blaser jattemycket har och det ar ganska kallt (typ 20 grader)
Imornn
ska vi up tidigt for att forsoka komma ivag till Robben Island, sa vi ska nog forsoka sova nu.

//E

halsning fran sydafrika

Hej!
nu ar jag i Kapstaden! vi har varit har i tva dagar och vi har hunnit med ganska mycket. igar var vi i flyget i totalt 20 timmar :/ men vi kom fram till vart hus pa eftermiddagen. Pa eftermiddan/kvallen var vi vid Cape point och Godahoppsudden som ar afrikas sydvastligaste spets. Dar mots ocksa Atlanten med Indiska oceanen.  sen akte vi hem och bestallde pizza pa kvallen.

Idag har vi varit vid en vik i Atlanten  och tagit jattemanga fina bilder pa den vackra naturen. Havet var alldeles turkost och vi sag jattemanga valar i havet! sen akte vi ut med en bat pa de hoga vagorna for att se en o med en massa salar, det var ascoolt! Efter sal-och val safarin akte vi till Table mountain som ar ett platt berg som ligger vid havet i Kapstaden och ar en kilometer hogt. Utsikten var helt fantastisk och man sag hur langt som helst! Nar vi varit uppe pa berget i typ tva timmar och atit pa det fina cafeet akte vi ner med linbanan och akte hem. Nu ska vi snart ivag och ata pa en restaurang vid stranden, Hare bra!!!
//E

P.S bilder kommer senare

halsning fran sydafrika

Hej!
Vi ar nu framme i Kapstaden och vadret ar assskont! Just nu (kl 21.40) ar det ungefar 20 grader varmt. idag har vi varit vid Godahoppsudden och det var jattecoolt, for dar mots indiska oceanen med atlanten! sen var det jattefin utsikt! sen har vi kollat pa solnedgangen vid en strand och sett nagra valar. imornn ska vi bada och kanske aka pa valsafari :)
hade bra!
//E

P.S bilder kommer senare

fredag

TJATJA! äntligen fredag ock äntligen lov!

det var så himla skönt att gå ifrån skolan utan att ta med några böcker hem! plus att jag gick direkt till simhallen och lärde min lillebror att åka den "stora" ruchelbanan^^. och nu är han asmallig för att han vågade åka den ;) kvällen har varit lugn och jag har mest packat ihop en del saker för vi åker ju imorn!! ska bli så himla skönt! när jag kommer hem ska jag lägga ut jättemånga bilder här på bloggen, så alla kan se hur vi hade det.
See Ya ;)

//E



SYDARFIKA!! HERE I COME!









Måndag


mådde ganska bra på morgonen, men när jag vart i skolan till lunch började jag känna mig sämre, typ ont i huvet o så, så jag gick hem. men nu mår jag bättre! bra va?

helgen

Tja!
Helgen var jätterolig, började med att gå upp klockan 4 på lördagmorgonen för att sedan åka med LOK och OK Roxen till daladubbeln. resan tog ganska lång tid, men vi kom fram i god tid som tur var.
jag sprang förstasträckan och det gick skitdåligt, missade ettan sketamycket, var typ fem miuter efter täten, men petter tog ikapp lite men vi kom ändå på en asdålig 16:e plats. Så vi var såklart astaggade inför morgondagen, men vi kände oss inte alls så bra, typ sjuka o så. menmen, kvällen var ganska okey, först vänta jättelänge innan dirret öppnade så jag och albin stack till en mAck i närheten och köpte aftonbladet och yogurt och blåbärsoppa. sen stack till dirret och där hängde man därutanför med en massa folks, TRÄVLIGT;) einar gillar ju chill, fast lite senare vart jag trött o gick tillbaka till skolan där vi bodde.

DAG 2 i korthet då:
gick upp vid 6 för att petter och jag startade skittidigt (vid halv tio ungefär). våran bana var 7,2 km lång och innehöll flera långsträckor, men det var en lätt bana så det var löpningen som funkade dåligt. gick hyfsat ändå, vi kom femma på etappen och totalt blev vi elva för att det gick så dåligt dagen innan.
men det var svinkul iallafall ;)


en massa tält ;)


Utklädda löpare ;)
TC

På väg till bussen

25manna

Tja! lördagen var rolig, gick upp vid fem för att åka med bussen som gick vid sex från LOK-gården. Väl uppe i STHLM så började det regna så det blev lerigt på hela tävlingområdet, men annars var allt toppen ;) träffa en massa kul folk (även julia ohlsson inräknat) och sen skulle man ju springa också, haha en jättelätt bana som var 3 km, det va kuta som gällde hela banan. sen var upploppet typ en kilometer långt så man va helt slut när man va i mål endå, HÄRLIGT! en till dålig sak med dagen var att det var dåligt tryck i duschen + att det var kallt vatten. menmen, mitt lag kom på 26:e plats totalt fast vi låg som bäst på 16:e plats.
Sen åkte man hem med bussen, som stannade vid lkpg vid 19. sen hände inget spec. hemma 
///// 

FREDAG YESS!

idag var det en massa läxförhör och skit, först engelska, sen matte, sen tyska och efter det svenska, vi har jobbigaste förmiddagen på fredagarna alltså, men fördelen med det 'är ju att man får sluta tidigare;P
vi hade fysikprov sista lektionen och det gick väl sådaär, jag SKA ha MVG iallafall ;) sen efter skolan sprang jag till bussen och på bussen mötte jag andreas, och han stack hem till mig ett tag, så vi spelade pingis och wiisports, askul :D
och nu ska jag snart börja laga mat för jag har det i hemkunskapsläxa, sen ska jag lägga mig tidigt för jag ska till 25manna imornn och bussen går klockan 6 "/ men det blir kul att träffa alla sköna folks efter ett sånt stort MEGAHÅL!
Ha en trevlig helg alla najsiga prickar som har läst igenom allt ;)

Tisdag

jaha, idag på morgonen hade vi nutidsorientering, och det gick sämst + att jag kom 5 minuter försent för att jag trodde vi började tio minuter senare än vanligt, men nej. Kristina fuckade upp allt och gav mig en blå förseningslapp grrrr "/ aja frågorna gick skitdåligt, sen hade vi matteprov och det gick faktiskt jättebra:) får reda på poängen på fredag ;)
sen vare lite merskola o sen slutade vi 14.40 och då gick jag ner till musikskolan tillsammans med petter, lisa och anna. sen hade jag gitarrlektion och det gick väl bra ;) sen tog jag bussen hem, va hemma ett tag, sen åkte jag till träningen. vi hade 25mannaträning (25manna=OL-tävling i sthlm på lördag) och det gick väldigt bra, bomma bara en kontroll supermycket, jaja xD sen åkte jag hem och åt pizza, That*s all today [:
//EinaR

förlåt

ledsen att man inte ser hela hunden i bakgrunden för er som har en liten datorskärm, anledningen är att min dataskärm hemma är ganska stor så där ser man hela bakgrundsbilden,
//E

måste ses ;D



detta är en video som nån i min brorsas klass har gjort. måste bara berömma honom för en sjukt välgjord och cool video ;D

Höstbilder 4/10 2008

                   

Tog lite höstbilder igår, men lägger ut dom idag ;)

Lördag

ganska OK dag, vart hemma o slappat och arbetat. sen en skön hemmakväll med tacos, crocodile dundee och fagra som spydde på hallgolvet, mycket najs måste jag säga ;)
imornn ska jag in till lkpg för att se olivers fotbollsmatch mot "Gotte" (hans gamla klubb) men om de regnar åker jag nog inte dit. sov gott alla läsare ;)
//Einar

Hund

Fagra är ibland snäll, ibland dum och jämt en liten gumma

detta är min dumma, men också rätt så snälla voffsing ;) 

har samlat till de roligaste kommentarerna som man fått när man är ute och går med denna vilding xD:

*är det en hanhund?? //oringen -08
*mamma titta en varg!! //oringen -08
*så jäävla söt! //flötningen sommaren -08
*det är lugnt, vi är vana vid bråkiga hundar (ersen taskigt!!) //en som köpte våran gamla bil typ två veckor sen.
*åh! fagra har bajsat i glasverandan ;P hahah


fredag hela helgen ;)

jaha, fredag igen och det e ju så gött för jag ska bara va hemma o slappa hela helgen lång ;)

idag vare först tråkskola men det gick väl an med alla femminutersraster som vi har idag, vår enda långa rast är lunchrasten som e 40 minuter. skkit då :(
efterskol skulle jag, mika, klara och katta spela med våran kvartett F.U.S.K på hemslöjden och det gick jättebra (; sen väntade jag på stan i två timmar (själv) inte det roligaste direkt. Sen mötte mamma mig vid stadium o då gick vi o handla lite saker till mig ÄNTLIGEN xD
jag införskaffade:
en ny jacka,
strumpor
parfym
Sen åkte vi hem och kollade på Idol och "Familjen är värre" haha värsta skööna filmen asså :D sen satte jag mig här för att skriva detta inlägg ;P
//E

Hemkunskap



Hemkunskap i dag dåe xD detta är Olivers o min deg ;D hahah asmysig


Mina bullar.... MmMMmMmMmMmMmMmMmmmMMm [;


Efter :D   (olivers och fredriks bullar la vi över på samma plåt)


Vi hade hemkunskap idag och vi baka kanelbullar, och jag o oliver ville jävlas me fredrik så vi ööööste rent ut sagt pärlsocker över hans bullar så de vart alldeles vita ;) haha men han tog inte illa upp (synd) sen vare rätt OK i skolan. vi hade bokcafé på svenskan och badminton på idrotten. Älskar sporten faktiskt [; sen SO sen hem, sen träning. Jag o petter skulle provspringa nattcupsbanan och värma upp SI-enheterna lite. Det var vad jag gjort idag SEE Ya ;)

hej

nu har jag lagt in min hund som bakgrundsbild, fast den är inte så liten längre för bilden är tagen i somras, snart lägger jag ut en ny bild på henne
//E


onsdag

Tjenis penis!
idag var jag aströttman fick väl försöka hänga med så gott det gick på Gåsens kära fysiklektion (hata) fast annars vare rätt slappt, vi sluta halv tolv idag o min buss gick halv ett så jag fick vänta en timme fast med bästa sällskapet såklart ;)först chilla med frida emelie o angelica, sen biljard med oskar, KUL (;
sen tog jag bussen hem o cykla från bussen i ÖSREGN! sen vare plugg som gällde resten av dagen THAT'S it.


Bilder från Flötningen

Lite bilder från husbygget

RSS 2.0