helgen

Hallo :)
var ett tag sen jag skrev senast, jag har ju varit uppe i norra Dalarna med familjen för att bygga på vårat hus, så jag var ledig i fredags, asskönt (: det var ganska mycket att göra med huset: isolera, sätta upp fönster, typ fixa knutarna och lägga innertak bl. a. men vi hann det mesta även om det blåste jättemycket och var kallt (typ runt 5 grader hela tiden) lägger snart ut några bilder från bygget.

torsdag..

Hej! idag hade vi hemkunskap, det var rätt kul, vi gjorde asgod soppa och matmuffins som blev så överdrivet jätteäckliga att jag o oliver slängde våra xd. Men det är alltid slappt och skönt med ämnet, gillart mycket alltså ;)
Sen hade vi en massa andra ämnen och på idrotten hade vi en frisbeesport som var askul (tyckte jag iallafall). På svenskan skrev vi stafettdikter o dom vart asbra, ska kanske lägga in någon dikt senare så ni får skratta åt det meningslösa :D
Sen SO med janne som jämt är en skön mupp, och ger sen-ankomstlappar till alla som är en minut sena, han låser dörren när lektionen har börjat o sen om nån knackar på öppnar han inte förrän han har gått igenom klart, snällt va?
Men sen åkte vi hem och la in all packning i bilen, och nu ska vi åka om bara några minuter, vi ska till norra dalarna för att bygga på vårat hus, o kommer hem på söndag kväll... Ni får gärna ringa elr sms:a 0763137258!!

Tisdag (:

Hallå du som läser det här [;
morgonen började med att jag blev väckt och gick ner till datorn som vanligt, sen hörde jag däruppe hur mamma sa: OJ NEJ FÖRLÅT ALBIN!! det var nämligen så att pappa hade gott och sagt att NU ÄR DET DAGS ATT GÅ UPP! men albin hade legat kvar i sängen, sen gick mamma förbi hans rum och sa: MEN ALBIN VARFÖR LIGGER DU KVAR!? o albin sa: MEN DET ÄR JU MIN FÖDELSEDAG!! mamma vart värsta chockad o bara NEEJ DET HADE VI GLÖMT!! fatta pinsamt, haha xD

så till skolan då... idag hade vi tyskaprov på morgonen, det gick grisdåligt menmen... vi sluta vid två för att gunnel va sjuk,  så jag fick vänta i en timme på min gitarrlektion, så då gick jag med johanna till bibblan och gjorde matteläxan bland annat... gitarrlektionen gick bra och jag fick gå hem o öva på några nya ackord, SKOJ ^^) sen väntade jag i en timme, sen stack jag till stan för att ta bussen till träningen o vi skulle skugga de små nybörjarna, ganska slappt o så men det var kul. sen efter "tha träning" stack jag hem för att vi skulle fira min bror som fyller 14+2 år idag, så vi åt asgod mat och tårta, gött.

Måndag...

idag vare först svenska o då skrev vi stafett-dikter, tokigt kul faktiskt ;) sen vare musikteori som är det värsta ämnet som finns. men efter det så kom det efterlängtade koopertestet. det gick ganska bra och jag sprang 2,4 km på 8.55. sen vare lunch och efter det hade vi hål i drygt två timmar, fatta vad j0bbigt... sen vare språk, sen kvartett. sen tog jag och petter bussen hem och nu ska jag gå och baka wienerbröd xD

Söndag...

tja! tävling idag och det gick rätt dåligt i början, kom trea efter en lång bom på tredje kontrollen. petter vann förstås typ 3 minuter före mig.
efter att jag sprungit gick jag, albin och petter runt o chilla lite, träffa karin och martin bl a ;)
sen vare att åka tillbaka till lkpg (tävlingen var i tjällmo) för att, tillsammans med släkten, fira mamma och min äldre brorsa. Mamma fyllde år idag och albin fyller på tisdag.
den vart en rätt lyckad fest, jag var mest med filippa och andreas. Och imorrn äre koopertest i skolan som gäller GÖTT :D
//einar

Välkommen till min nya blogg!

Tja! jag heter einar och det här är den första bloggen jag skaffar. ska försöka hinna uppdatera så ofta jag kan.
Jag bor i linköping och älskar orientering,

RSS 2.0